I'm back

Förlåt! Jag har verkligen varit usel på att uppdatera på senaste tiden. har haft lite mycket att göra - vilket jag tycker är skönt. Synd bara att bloggen dör för det, nu när jag äntligen har kommit igång med den. Jag lovar att jag kommer uppdatera om allt jag gjort senaste dagarna.

Just nu borde jag egentligen sova, ska upp tidigt imorgon ..
Godnatt

We made it!


Just nu är jag lyckligast i hela världen!






Det är ju helt underbart. Jag kom in! Kan det bli bättre?
Ikväll ska jag ut och fira. Just nu är jag lyckligast i hela världen.

Upprop äger rum 2008-08-18 kl 10:00 i Huvudbyggnaden



              
             (kan man bli lyckligare?)

Godmorgon

Godmorgon! Idag har jag kommit upp tidigare än typ alla andra dagar på senaste tiden. Det är bra, men tidigare ska det bli med tiden. Måste ju orka mig upp till jobbet sen när jag börjar jobba igen. Dessutom vill jag gärna ta lite tidigare promenader med hundarna.

Idag får vi svaret, senast klockan ett så vet jag om jag har kommit in eller inte. Åh, ge mig svaret nu!

Lyckopiller





Jag är så glad att jag har mina hundar.
Om jag är nedstämd behöver jag bara titta på dem så blir jag glad igen. 
Mina lyckopiller.

Gymnasieintagning

Nu är jag lite sur faktiskt. Jag har väntat och väntat på intagningsresultaten, så det första jag gjorde när jag klev upp imorse var att logga in. Då står det att dem har skjutit upp tiden för resultaten! Okej, det är bara till imorgon, men ändå. Men imorgon vet vi i alla fall vilka skolor jag kommer in på :)

Onsdag

Vaknade alldeles för sent idag. Det är inte bra! Jag har verkligen haft problem med att komma upp på morgnarna på senaste tiden. Jag undrar vad det beror på. Det fick bli äggröra på macka till frukost. Första gången jag gjorde äggröra och om jag ska vara ärlig så blev det inte speciellt bra. Men man lär sig väl. Sen fick jag för mig att jag skulle prova den hemska duschen i källaren som hela huset delar på. Jag har ingen dusch i min lägenhet. Men det gick faktiskt bra. Det var lite för varmt vatten bara, men efteråt kändes det hur skönt som helst. När jag sedan kom tillbaka till lägenheten så färgade jag mina ögonbryn. Det var ett tag sen nu, så det känder behövligt. Inte så kul att "måla" dem varje dag, inte alltid det blir jämnt och ibland ser man verkligen att det är "påmålat". Efter det så åkte jag hem till mina underbara hundar.
Första promenaden fick bli med Muscot, som vanligt. Han är ju inte så gammal och inte rumsren. Det är svårt att få småhundar rumsrena (?). Alltid är det någon som ska tissla och tassla om att det är en dvärgspets jag är ute med. Jag orkar inte längre kommentera att dem har fel. Dem får helt enkelt tro att det är en liten pomme :). Ville ju ha en pomeranian från början (vill fortfarande ha en, badly!), har velat ha en i flera år nu. Men nu känns det som att alla vet vad det är för ras och det är många som har en/flera. Så då fick det bli en lite mer udda ras, fast med liknande utséende.
Sen var det Nikitas tur. Drog på henne selen och spårlinan och tränade i skogen. Gick sådär, kändes mycket bättre när vi var på träningen. Men med träning ges resultat. Känns bra att ha någonting att jobba med.

Och imorgon får vi veta om jag har kommit in på skolan. Åh, jag kan knappt bärga mig.

Sch!

Sch! Jag syndade idag. Jag smugglade med mig Muscot in i min lägenhet, där man absolut inte får ha djur, på grund av allergi. Jag var helt enkelt tvungen. Jag kan ju inte lämna stackarna ensamna när jag åker hem på kvällarna. Det är inte ett dugg kul för varken mig eller hundarna. Dessutom tycker jag att det är en riktigt dum regel att man inte får ha hundar i lägenheten. Som tur är så får jag svar på torsdag (26:e Juni) vilka skolor jag kommer in på. Jag hoppas verkligen  på säbyholm. Då får jag äntligen flytta med mina hundar! Håll tummarna nu, det är inte många dagar kvar.

Sele, spårlina och koppel

Jag sa ju igår att jag skulle till djuraffären och inhandla sele och spårlina idag. Sagt och gjort! Fick bli en röd spårlina och en kamouflagemönstrad sele. Men för mig räckte inte det. Jag var tvungen att köpa ett nytt koppel och en egen liten sele ( kamouflagemönster (; ) till Muscot. Behövde egentligen ett nytt halsband till Muscot, men en sele funkar väl lika bra, eller?
Imorgon är det jag och Nikita som ska ut och träna. Jag hoppas det blir bra väder för det imorgon bara, regn skulle inte vara så kul.

Lägger in bilder på sakerna imorgon, antingen i det här inlägget, eller i ett nytt.

På bussen hem

Hade en intressant kväll igår. Satte mig på bussen hem och precis bredvid mig hade någon glömt en mobiltelefon. Jag tog med den hem och väl hemma började jag leta igenom kontakterna, för att se vem som var bäst att kontakta. Mobilen hade svagt batteri, men som tur är så hade jag faktiskt en laddare som passade. Började knåpa ihop ett sms till "mor" när hon plötsligt ringer. Jag svarar och får prata med ägaren till telefonen. Vi bestämmer möte vid VI-butiken. Jag börjar gå på en gång och får vänta i kanske 5-10 minuter vid butiken. Sen kom en kille cyklande, han ler och cyklar fram till mig. Han var vekligen glad att få tillbaka telfonen, men jag menar, vem skulle inte vara glad i det läget? Vi småpratar lite, sen får jag en kram och ett "tack så hemskt mycket. Du får ha en trevlig sommar".
Jag var glad hela kvällen och jag är fortfarande glad över att få göra någon så glad.

Nu är det väl säkert någon idiot som undrar varför jag inte behöll telefonen. Visst, tanken slog mig, det var en jävla fin telefon. Men jag skulle aldrig kunna göra någonting sånt. Om jag hade tappat min mobil så skulle jag vilja att personen som hittar den försöker få tag på mig. Så varför skulle jag göra tvärtom mot någon annan?


Privatträning

Kommer precis hem från min och Nikitas andra privatträning. Idag fick mamma också följa med. Vi körde på som vanligt med träningen med retrieverkopplet ett tag. Sen fick vi prova på med spårlina. Det gick verkligen bra och både jag och Nikita hade roligt. Först gick vi bara fram och tillbaka på parkeringen, men sen tog vi det det lite längre ut och vandrade på i skogen. Nikita gick verkligen underbart idag. Från att vara så stressad när vi kom dit, till att verkligen lyssna och gå hur bra som helst. Lagom till slutet av träningen så började det ösregna, som tur är fick vi skjuts hem. Marie är verkligen hur bra som helst, jag rekomenderar verkligen henne och hennes kurser.

Imorgon ska jag pallra mig ner till djuraffären och köpa sele och spårlina!


( Nikita och jag i höstas. Jag älskar den här bilden :) )

Klippa klor

Försöker klippa Muscots klor, men han har börjat bli lite rädd för klosaxen. Förut kunde han ligga lugnt och stilla tills det att man hade klippt klart. Nu drar han tillbaka tassarna och sticker iväg. Men jag kämpar på, lockar med godis, berömmer och pratar lugnt med honom. Bara en tass kvar nu, bara en.

Det är ändå värre med Nikita. Så fort hon ser klosaxen så sticker hon iväg. Jag började med klofil istället och från början gick det bra, men nu har hon börjat gömma sig för den också. Fast det gå mycket bättre med klofilen än klosaxen. Det tar en väldans lång tid bara. Hon har så långa klor så jag får dåligt samvete. Men jag kämpar på med klofilen så gott det går. Hon måste väl vänja sig någon gång?

Fula jeans

Ena min Dermal Anchor-piercing är infekterad - igen. Det var inte länge sen sist och då var båda infekterade. Jag misstänker att det är mina jeans som gör det, dem har för hög midja helt enkelt. Så dem tar jag inte på mig igen.
Tur att det inte är några favoritjeans, jag använder dem bara ibland. Tycker egentligen inte om dem, men jag är bra på att spara. Nu har jag i alla fall en bra anledning till att kasta ut dem.

Hej då, fula jeans! :)

Midsommar hos Simon

Som vanligt hade jag inte tid att uppdatera så mycket igår. Fastnade framför tvn ett par timmar, för att sedan stressa mig iordning för att komma försent till Simon. Men det är lugnt, det funkade ändå. Fast jag är faktiskt riktigt trött på mig själv, när jag är sådär jävla seg och inte kommer någonstans.
Vi var några styckna hemma hos Simon, inte så många från början, men sen kom det fler. Började med Guitar Hero, roligt att spela det igen, var länge sen! Träffade folk som jag inte hade träffat på ett tag - hur kul som helst.

Bra kväll tycker jag, förutom att jag självklart var tvungen att börja bråka med en kille. Jag måste nog vara expert på att börja bråka? Saken var den att jag inte hade ätit mycket alls på dagen och fick äntligen tid att sitta ner och avnjuta en tallrik med kött och potatis. Rätt som det var så åt idioten upp mitt kött, bara sådär. Och jag flyger på honom och förstör stämningen för resten av kvällen. Sen har idioten mage att ta av mina cigaretter, då kunde jag inte heller hålla käften och börjar tjafsa igen. Han står bara och flinar åt mig, som att han alltid har rätt och är bäst i världen. Tål verkligen inte sånna idioter!

Himmelskt café

Gårdagen var hur mysig som helst. Mötte upp Nathalie och Domino på tunnelbanan mot Ropsten. Vi gick av i Karlaplan och började sedan gå mot Himmelska Hundar. Vi gick lite vilse i början, men vi hittade tillslut. Min första tanke var att det var väldigt litet. Tur att jag inte tog med mig Nikita. Kändes som att det skulle bli totalkaos om det var ett par stora hundar där som busade. Vi beställde varsin kladdkaka (som var otroligt god) och hundarna fick en varsin mezetallrik (snabbt uppäten). Vi satt där i ungefär två timmar och under tiden kom det och gick olika hundar. Det var så underbart att se när Muscot busade med alla möjliga sorters hundar. Jag rekomenderar verkligen cafét. Alla som har hund, eller vill se många fina hundar borde pallra sig dit! Jag kommer garanterat att befinna mig där många fler gånger.

See you there?


Hundcafé

Snart ska jag åka in till stan med Muscot och möta upp Nathalie och Domino. Vi ska på hundcafét jag skrev om igår. När  jag kommer hem så berättar jag givetvis in i detalj om stället :).

Onsdag

Skönt att vara ledig, måste jag säga. Inte för att jag har ett jobbigt jobb. Det blir mest bara tjatigt att göra samma sak dag ut och dag in. Då känns det bra att vara ledig ett tag.
Vaknade sent idag, gjorde mig iordning och åkte hem till mina hundar. Tänker på dem hela tiden när jag är i min lägenhet. Det suger verkligen att dem inte får vara där. Måste fixa till uteplatsen snart så jag kan ha dem där. Måste, måste!
Min kontaktperson kom över vid halvfyra, vårat första officiella möte. Hon fick träffa alla djur i vårt zoo, sen åkte vi så att jag fick visa min lägenhet. Hon hade med sig en midsommarblomma och bullar. Tack! Vi satt och pratade lite, om lägenheten och om hundar. Så kom vi in på World Dog Show som äger rum 3-6 Juni. Hon skulle kolla om hade tid den helgen, så det kanske blir så att vi ska gå på söndagen, då alla fina spetsar visas upp. I'll keep you posted.

Nej, nu ska jag åka hem till mig. Kanske spela lite tv-spel och sen sova.

Gårdagen

Jag hann inte uppdatera så mycket mer igår. Var inte hemma hos mamsen så länge i taget så jag hade tid att uppdatera.
Det första jag gjorde efter att ha uppdaterat om Demi var att åka till jobbet. Bara Tinja hemma så det blev avklarat rätt snabbt. Åkte sedan tillbaka till Tyresö och mötte upp mamma och Malin. Dem skulle till Sickla och fika, jag hängde på för jag behöver verkligen köpa nya skor. Med mina fina fötter som är olika stora så är det ett stort problem. Så det passar bra att skopunkten finns, ta 3 betala för 2. Kom inte hem med någonting, men jag hittade några som kanske får följa med hem vid ett annat tillfälle. Får åka in en annan dag och kolla igen.

Senare på kvällen kom pappa och lillebror Elias över och tittade på min lägenhet. Dem hade med sig massor med mat, vilket jag verkligen behöver. Tycker inte om att spendera allt för mycket pengar på mat, vill helst spendera det på någonting roligt istället, som kläder, fika eller krogen. Sån är jag :). Bjöd Elias på lite kladdkaka och glass, han var glad hela kvällen. Pappa tyckte att lägenheten var helt okej. Han sa att han själv skulle kunna bo där, bara att man rustade upp lite grann. Jag håller med om att det finns en del saker som behöver fixas till. Men det bryr jag mig inte om för tilfället. Förhoppningsvis så flyttar jag ju igen lagom i Augusti till säbyholm. Den 26:e Juni vet jag. Och jag hoppas!

Himmelska hundar

Ett café jag absolut kommer att besöka i sommar: www.himmelskahundar.se


Queen Demi




Demi var en underbar hund. Alltid glad när jag kom och skulle ta ut dem på promenad. Demi var en av dem hundar som jag tar hand om för Rex Ventors Kennel på dagarna.
När jag kom in efter att ha varit ute med Tinja och Haley hade Demi halkat och låg still på golvet. Hon kunde inte komma upp. Ringde genast Veronica och hon kom hem så fort hon kunde. Vi fick upp Demi på benen igen och gick ut för att se hur hon gick. Det gick hyfsat bra, tills hon skulle bajsa, då ramlade hon omkull igen. När vi fick upp henne igen så ville hon gå in, men hon kom inte upp för trappan till dörren. Med lite hjälp fick vi upp henne och hon fick gå in. Vi stängde dörren och stog utanför och pratade en stund om huruvida man skulle boka ett veterinärbesök. När vi sedan öppnade dörren igen så hade Demi inte kommit någon stans, hon hade halkat omkull precis innanför dörren.
Senare på kvällen så åkte Veronica in till veterinären men henne. Demi fick komma hem igen under helgen med kortison. Om hon inte blev bättre över helgen, så skulle hon få somna in.
Nu vet jag hur det blev. Mina tankar går till Veronica och alla som träffat Demi. Vi kommer ihåg henne som en underbar hund.

Gulligt!

Måste bara uppdatera en snabbis innan vi åker.
Jag har världens gulligaste lillebror. Han ringde mig precis och frågade mig om han fick sova över hos mig i min nya lägenhet någondag. Så vi får se när det blir, då ska vi ha jätteroligt! :)

Shopping i stan

Kom precis hem ifrån stan. Shoppade lite med syrran. Många som ville krångla, med det gick bra tillslut. Som när jag skulle köpa cigaretter på pressbyrån så vägrade dem, bara för att min lillasyster stod bredvid mig. Sen när vi skulle ta tunnelbanan så sa kärringen i biljettluckan att syrrans biljetter var ogiltiga, påpekade då att busschauffören hade ju stämplat. Det var hans problem, sa hon.
Men efter det gick det mycket smidigare. Vi började på skanstull, för jag var tvungen att köpa det där Nikita-linnet som jag har trånat efter ett tag nu. Nu har jag det, äntligen! :)
Sen åkte vi in till T-centralen för Becci ville köpa språk-böcker. Hon kom hem med en Turkisk språkbok med tillhörande cd. Hon är tokig i språk och vill typ lära sig så många språk som möjligt.
Sen gick vi in på Gina Tricot för att sedan hamna på Cubus där jag passade på att köpa vanliga svarta strumpbyxor. Det behövs verkligen.
Bilder och sånt får ni se sen. Nu har jag inte tid. Jag och Becci ska åka hem till mig och baka kladdkaka. Mums!

Banner

Nu har jag och min syster fixat till bloggen lite. Ser inte så värst rolig ut med pixlig text på bannern. Men det är bara en tillfällig design medans vi fixar och trixar med en mycket bättre! :)

Ja, den här designen duger ju tills vidare.

Hundgöra

Kom hem från jobbet nyss. Jag är dagmatte åt Veronica på Rex Ventors kennel.
Det var väl inte så roligt att jobba hela helgen. Men det gör mig ingenting, mer pengar skadar ju aldrig. Dessutom är det alltid kul att träffa Tinja och Haley. Det enda som var tråkigt är att jag missade hundutställningen i Enhörna idag. Nathalie hade bjudit med mig, för hon skulle ställa ut sin Kleinspitz. Jag ville själv prova att ställa ut Muscot innan han fyller 9 månader. Vi får se om det hinner bli av. Jag hoppas i alla fall att de kom iväg utan mig och det gick bra för dem.

Jag får gotta mig i att jag fick min lön idag, det är inte så illa det heller.

Design

Just nu får jag hjälp av min syster med designen. Blogg.se har alldeles för fula bloggdesigner för att jag skulle vilja använda mig utav dem :).

Ny blogg!

Nu är det tredje gången jag skapar en ny blogg på blogg.se. Vill verkligen komma igång med bloggandet och skriva av mig om allt som händer i mitt liv. Fick pushen att till slut skapa den här bloggen av söta Natalie, tack! :)
Om jag känner mig själv rätt så kommer bloggen till mesta dels handla om hundar, inte minst mina egna. Men jag ska nog också få plats med andra delar av mitt liv också.


RSS 2.0