Seg dag

Blev en riktigt seg dag idag. Har bara pendlat mellan TVn och datorn. Men det har varit skönt ändå.
Imorgon ska jag hälsa på min gamla skola, sen ska jag möta Natalie i stan. Hon hade lite roliga planer, vad jag förstod det som. Sen kommer kanske Ewie, för att sova över.
Nu ska jag ut med hundarna, sen ska jag duscha, för att sedan sova.

Tisdag-Torsdag

Jag hittade mina skor i tisdags! Kom hem med två par. Så nu ska jag inte behöva några fler skor i år.
Lyckades även komma hem med två nya kjolar, underkläder, strumpbyxor, strumpor och hårnålar. Så jag har inte så gott om pengar kvar nu. Skaffade mig ett nytt motto på vägen: "Pengar kommer och pengar går". Hmm..



Igår var jag hemma hela förmiddagen och eftermiddagen och tog det lugnt. Sen på kvällen träffade jag Ewie en stund, för att sedan hamna på Curres med mamma.

Idag kommer jag nog bara att vara hemma. Ska snart ta en dusch, för att sedan ta mig till djurmagazinet och köpa hundmat.

I jakten på skor

Nu har jag satt nytt rekord! I att vara borta från bloggen så länge som möjligt. Inte med flit, men ändå.
APUn är klar, ett par veckor av skolan har gått och nu är det lov. Började lovet med en skön helg på landet. Hundarna fick springa lösa på tomten och jag hade tid att slappna av.
Sista natten vaknade jag av att en råtta åt Nikitas mat som jag hade bredvid sängen. Muscot sov lugnt bredvid mig. Jag trodde att råttan åtminståne skulle vara lite intressant för honom. Tydligen inte. Så jag skrattade och somnade om igen.

Idag har jag varit i Skärholmen med Nathalie och syrran. Hittade lite snygga skor, men inte i min storlek. Jakten fortsätter imorgon igen och då i Sickla. Vill verkligen ha de där sista paret som jag hittade. Håller tummarna och hoppas att de finns kvar till imorgon.

RSS 2.0