En glad Nathalie i värmen

Kommer precis in med hundarna. Det är satans varmt ute, för dem som inte har märkt det! Men det var skönt att ta två promenade i linne och shorts. För en gångs skull så visade jag upp mina bleka ben. För nu orkar jag inte bry mig längre. Jag ska väl för fan få visa mina ben, fast dem inte är sådär snyggt solbruna, för det kommer dem aldrig att bli. Men om jag visar dem i värmen så kanske dem får en lite mörkare färg. Ja, man kan väl få hoppas och drömma iaf..

Becci har hittat min kamera så jag är överlycklig. Hittade nya bilder på den som jag hade glömt bort att jag hade tagit. Nu ska den användas flitigt igen!

Ikväll är det nya Batman som gäller. Jag hoppas att den är bra, annars blir jag besviken.

Här var det ett blogginlägg

Hallå!
Har fått klagomål på att jag uppdaterar bloggen för uselt. Jag håller med! Jag har ju haft tid. Det är väl orken och brist på insperation som har hindrat mig. Det känns lite trist att uppdatera när det är så få som läser bloggen. Kommentarer skulle uppskattas och det skulle nog ge mig lite mer blogg-glädje. När jag börjar skolan så hoppas jag att jag får upp farten lite mer i bloggandet. Då jävlar ska det bloggas om hundar och internatliv. Förhoppningsvis får jag igång bloggen innan dess.
Det är inte långt kvar nu tills skolan börjar. Jag får lite panik när jag tänker på det. Varför går sommarlovet så fort för? Det känns som att jag inte har gjort någonting. Ändå så har nog den här sommaren varit den mest aktiva sommaren i min livshistoria. Men det är så mycket mer jag vill hinna med. Jag antar att jag får passa på nu de veckor som jag har kvar.
Jag har inte hittat min kamera än heller. Jag börjar tappa hoppet om att den någonsin ska hittas igen. jag skulle bli överlycklig om jag hittade den. Jag "behöver" min kamera. Jag vill kunna ta kort. Får köpa en ny om jag inte hittar den snart..

Imorgon ska jag, Calle och Becci se nya Batman-filmen. Jag hoppas den är bra. Har inte sett en ända bra bio-film på hur länge som helst nu (om man inte räknar I am Legend, den var grymt bra)



Natta, glöm inte bort att jag älskar dig. Jag finns här. Du kan ringa mig när du vill. Jag vet att du har det jobbigt just nu, men jag ska göra allt för att göra det bra igen. Du klarar dig igenom det här. Kämpa! <3

Ny tröja

Calle kom över med en tröja som han beställt till mig. Egentligen var det inte det trycket jag ville ha (blev ett litet misstag där), men det blev faktiskt bra ändå. Jag tycker om den. Den är skön och jag lär troligen använda den flitigt under kyliga kvällar. Är det någonting jag älskar så är det mysiga tjock-tröjor. Att det är med min favorit-ras Pomeranian på tröjan är feting stort plus. Jag har bara haft tröjan i ett par timmar, men det är redan en favorit. Kan man bli mer pomeranian tokig än mig?
En till tröja med pom-tryck är på G. Nu med det trycket jag var ute efter från början. Ett tryck med exakt min humor. Ni ska få se, så fort jag får hem den.
Ja, till vänster ser ni det tryck som är på den tröjan jag har. Självklart utan det fula märket  mitten. Dessutom är trycket mycket snyggare i verkligheten.
Det är synd bara att dem inte hade tryck med Kleinspitz på. Det hade suttit fint ..

Planer som går åt skogen

Det blev ingen Bio igår med Nathalie, jag stannade hemma och såg Batman Begins istället. Men det var skönt det också, att bara stanna hemma och ta det lugnt.

Dagens planer för idag gick inte heller så bra som jag ville. Skulle egentligen följt med Simon till hans nya lägenhet som han flyttar in till idag. Men han har tydligen packat för mycket i bilen så att jag inte får plats. Det blir man lite grinig på. Men jag får väl titta förbi imorgon eller nåt.
Sen skulle jag beställa från Nelly. Just den saken som jag har tänkt beställa nu ett par dagar, tog plötsligt slut mitt i shoppingen. Så nu är jag inte direkt på topp-humör.

Nu har jag ingen aning om hur jag ska spendera dagen. Har blivit bjuden hem till en kompis ikväll på lite krök, men jag vet inte om jag är så sugen på det. Vi får se hur det blir, någonting hittar jag alltid på.

Klantarsel ..

Tillbaka från lägenheten. Glömde helt bort att kolla efter kameran. Blev så upptagen med posten. Det hade kommit två paket till syrran, varav ett vi var tvugna att hämta ut. Muscot fick följa med oss ut och vi stötte på en Wolfspitz (Keeshond). Då blev jag glad , för dem är ju så vackra!

Nu Ska jag ut med Nikita, sen är det dags för en snabb-dusch för att sedan röra sig in till Stocholm-stad. Ska på bio med Nathalie.


(Keeshond)

Brist på ork

Nej, jag skiter i att uppdatera de dagar jag missat. Jag forsätter här ifrån så bloggen kommer igång istället. Jag orkar verkligen inte tänka efter vilka dagar jag gjorde vad. Om någon undrar så är det helt okej att fråga.

Nu ska jag åka hem till min lägenhet. Hämta lite post och hämta min älskade kamera. Den måste helt enkelt vara där borta, för jag hittar den inte någonstans. Så snart borde jag kunna uppdatera med bilder. Om den inte är där får jag helt enkelt fixa en ny kamera :/ .

Godmorgon!

Godmorgon!
Har väl varit vaken i en halvtimme kanske, men jag är fortfarande inte riktigt vaken. Har snoozat hela morgonen. Nu måste jag gå ut med hundarna, äta frukost och duscha innan jag ska hinna till jobbet. Sen är det dags att möta upp Nathalie. Jag har en fullspäckad dag att se fram emot.

Fortfarande ..

Nej, jag har fortfarande fullt upp med mitt. Vi var uppe i gamla lägenheten idag och hämtade våran post. Jag hade fått en hel del post. Bland annat från säbyholm som jag måste fylla i och skicka in ganska snart. Så det är vad jag har varit upptagen med idag efter jobbet och tandläkarbesöket.

Snart är det dags att sova, jobbar imorgon och sedan ska jag möta upp Nathalie för en shoppingtur. Satsar på att komma in till jobbet tidigt, så att jag blir klar så snabbt som möjligt. Vi får se hur det går, jag är inte direkt bra på att komma upp på morgonen. (Men nu är det ändå dags att lära sig!)

Trögt

Nu är jag inne i en såndär trög period igen. Eller inte trög för mig, men för bloggen. Jag har massor att göra och det tar bloggen stryk utav. Men det är dags att komma igen. Får helt enkelt ta och uppdatera dem dagar som fattas och sedan köra igång som vanligt igen. Dessutom känns det som att det är dags att få med lite bilder också.

Nyss uppdaterade jag lite åtminståne. Hade sparat ett utkast till inlägg, så jag skrev klart det och publicerade det i alla fall.

Imorgon ska jag jobba, sen ska jag direkt till tandspecialisten. Efter det hoppas jag att jag har lite tid över att fixa till bloggen. Nu är det dags att sova, men vi hörs imorgon igen :)

Fredag-Lördag

På fredagsskvällen tog jag Muscot och åkte till Pappa, lillebror Elias och Maria på deras landställe en bit utanför Flen. Det var härligt att se när Muscot sprang omkring på gården. Vi kastade boll och han fick hoppa över lite hinder, tills han råkade stöta ihop med hindret så det ramlade ner och han blev rädd. Annars fick han bara strosa runt och ibland flyga efter någon av de två katterna som tog tillflykt till första bästa träd. Senare den kvällen gick vi på en skön långpromenad jag, Muscot, pappa och Elias.

Lördagen spenderade vi på Blackstamarknad. Jag hittade ingenting att köpa, men både jag och Muscot hade kul. Han fick hälsa på alla de många hundar som var där. Självklart var han tvungen att hälsa på den största hunden. Muscot gick fram och nosade men såfort den stora hunden vände sig om för att nosa på honom så blev han rädd och sprang iväg. 
Och på lördagskvällen åkte vi hem igen till efterlängtade Nikita.

Torsdagsnatten, valpnatten

Fick skjuts till Veronica mitt i natten. Jag var glad, valparna var ju på väg nu. Vi väntade och väntade. Jag ville inte somna, jag ville vara med när allting hände. Det var så häftigt att se hur valparna rörde sig i Lexis mage. Jag väntade ivrigt på att dem skulle titta ut. Det är verkligen någonting som jag vill se i mitt liv: när valpar föds.
Vid fyra-tiden kunde jag inte hålla mig vaken längre, jag somnade till i någon timme. När jag vaknade så kändes det som att det var på gång, Lexi hade fått igång värkarna. Hon fick komma ut och springa, för att få igång det ordentligt. Men sen hände det inte mycket mer. Jag väntade tålmodigt. (snälla, snälla Lexi, låt valparna få komma ut nu!). Men det blev inte så. Veronica frågade mig om jag skulle kunna vara barnvakt medans de åkte in till veterinären med Lexi. Och så fick det bli. Jag fick ta hand om barnen, medans Veronica var hos veterinären för att få ut valparna med kejsarsnitt.

När dem äntligen kom hem på eftermiddagen så var jag lycklig igen. Dem var ju så söta! Så där satt jag tills jag fick skjuts hem, framför valparna.




Valpar på G

Nu är valparna på G. Lexi hässjar och bäddar. Veronica gissar att valpningen sker frammåt natten eller imorgon. nu återstår bara problemet om hur jag ska ta mig dit. Med alla bussar som strejkar så kan det bli problem. Har iaf frågat Calle om han skulle kunna ha möjlighet ikväll efter hans jobb. Han slutar sent så det kanske blir perfekt. Annars får man väl hitta en annan lösning.
Jag hoppas jag kan ta mig dit på ett eller annat sätt, för valpningen har jag verkligen längtat efter!

Bio

Kom hem alldelles nyss från bio i Heron City. Jag, Nathalie och Calle såg Sex and the city. Riktigt bra film, enligt mig. Men nu är det slut ju. Nu vet jag hur allt slutar. Jag hatar slut, jag vill att det ska fortsätta i all evighet. Eller, ja, nu överdriver jag.

Men du som gillar sex and the city och klarar av slut, se filmen!

Uppdatering

Ja, nu var det dags att uppdatera er om vad jag har gjort den senaste tiden så jag kan börja blogga normalt igen.

FREDAG 27 JUNI:
Firandet fick ske på Lida Country festival. Tog med mig Simon. Vi åkte till Vårby Gård och mötte upp Nathalie, Calle och Stefan. Sen åkte vi ner. Stefan fick vara nykter då han var kvällens chaffis. Hade en jätterolig kväll med vänner, cider, alkoläsk, spray-on tatoo och en ny tröja med vargar på. Simon körde ett fint fylle-snack med mig som gjorde mig hur glad som helst. Han betyder verkligen mycket för mig och jag hade ingen aning om att jag betydde så mycket för honom som jag gör. Det ända negativa med kvällen var att Calle blev så jävla full att han inte kunde hålla sina känslor i styr. Han skulle glo på mig, krama mig, gråta, be om ursäkt för allt och säga att han älskade mig. Sen var han tvungen att springa in i skogen så att alla fick leta efter honom. Väl i bilen på väg hem så var han nära på att hoppa ur i farten. Men han kom hem oskadd, efter mycket möda och stort besvär.

LÖRDAG 28 JUNI:
Upp tidigt, för mig alltså. Simon sov över hos mig så vi spelade lite tv-spel innan jag skulle iväg till stan och möta upp Nathalie. Vi åkte till mitt numera favoritställe, Himmelska hundar. Nathalie hade tagit med sig Calle. Vi åt den himmelska kladdkakan. Nästa gång ska jag prova någonting annat. Därefter bestämde vi att vi skulle grilla hemma hos mig, så vi försökte få tag på stängsel till min uteplats så att hundarna kan vistas lösa där. Men vi fick inte tag på någonting. Så jag blev hundlös under grillningen. Natta ville inte vara med så hon åkte hem. Så vi som grillade var jag, Simon, Calle och Linus. Förutom att jag var arg så blev det en lyckad kväll.

SÖNDAG 29 JUNI:
Simon kom över en sväng och spalade lite tv-spel med mig. Sen hade vi race hem till mig, jag tog bussen och han tog cykeln, dessutom fick han tjuvstarta. Det blev oavgjort och han skyllde på att han pratade i telefon medans han cyklade. Haha!
Sen mötte jag upp Patrik med hundarna. Vi gick och släppte dem i en inhängnad och fastnade där ett par timmar. Henke som jag inte har träffat på flera år gjorde oss sällskap en liten stund. Sen gick jag och Patrik hem till mig och väl där bestämde vi oss för att åka hem till honom. Där satt vi och kollade på vargar inför min blivande tatuering. Vid tolvtiden mötte jag upp mamma vid bussen och åkte hem.

MÅNDAG 30 JUNI:
Skulle egentligen upp tidigt, men det blev aldrig så. Så jag stannade hemma och gjorde absolut ingenting.

TISDAG 1 JULI:
Idag kom jag upp så jag mötte upp skolan vid centrum. Vi åkte till långholmen och hade picnic. Riktigt mysigt väder så jag passade på att sola lite, inte för att det gjorde någon skillnad på min bleka kropp, men ändå. Vi spelade yatzy och åt jordgubbar.
Sen åkte vi in till T-centralen och kollade på någon fotoutställning på kulturhusets tak. Den var inte så bra, men det var mysigt att sitta uppe på taket och blicka ut över t-centralen. Där skulle jag kunna tänka mig att äta alternativt fika någon dag, om någon är på?
Resten av dagen gjorde jag inte så mycket, var bara hemma och tog det lugnt.

ONSDAG 2 JULI:
Idag har jag inte gjort så mycket. Följde med mamma när hon skulle på möte. Satt utanför och väntade sen gick vi ner till centrum och tog en fika.
Och nu sitter jag här. Vi får se vad resten av dagen för med sig.

RSS 2.0